FOTO: Deset fotografija koje su obeležile 10. avgust

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj utorak, 10. avgust.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile 10. avgust
Foto: FoNet/AP
Doček jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena Lionela Mesija organizovan je na aerodromu Le Burže u Parizu. Mesi će svoju fudbalsku karijeru nastaviti u francuskom prvoligašu Pari Sen Žermenu.
 
 
 
Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, 37 pripadnika i 14 vozila, u saradnji sa Civilnom zaštitom Grčke, tokom današnjeg dana bili su angažovani na presecanju šumskog požara u dužini od pet kilometara u selu Avgari na ostrvu Evija. 
 
 
U delovima Italije zabeležena je temperatura iznad 45 stepeni Celzijusa. 
 
 
Održana je konferencija za novinare povodom Festivala KROKODIL koji će se održati od 26. do 29. avgusta. 
 
 
Demonstranti u Poljskoj su postavili plakate u znak podrške nezavisnom emiteru TVN tokom demonstracija u Varšavi, povodom namere vlasti da uguše nezavisnu televiziju.
 
 
Bilbordi i plakati najave predstojećeg Međunarodnog džez festivala - NIŠVILA su po gradu.
 
 
U Beogradu je priređen doček karatistkinje Jovane Preković i vaterpolo reprezentacije Srbije, osvajača zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Uveče je ispred Skupštine Beograda organizovan doček za sve olimpijce koji su osvojili medalje.
 
 
 
Kolona vozila stvorila se na ulasku u Kanadu, pošto je Kanada ukinula korona zabranu ulaska građanima SAD zbog kupovine, odmora ili poseta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin