Grčka nudi turističke vaučere stranim vatrogascima u znak zahvalnosti

Grčka je iz zahvalnosti ponudila turističke vaučere vatrogascima iz 23 zemlje, među kojima je i Srbija, koji su pritekli u pomoć toj državi prilikom gašenja katastrofalnih požara u avgustu.
Ovaj potez grčkih vlasti predstavlja zahvalnost stotinama stranih vatrogasaca iz 11 članica EU i 12 zemalja koje nisu članice Unije, koje su pomogle grčkim kolegama.
 
Vaučeri, prema odluci grčkih vlasti donetoj u petak, omogućavaju vatrogascima da iskoriste usluge u oblasti turizma u Grčkoj.
 
Do sredine avgusta u gašenju stotina požara širom Grčke učestvovalo je oko 1.300 stranih vatrogasaca i više od 250 vatrogasnih vozila.
 
U požarima je izgorelo više od 40.000 hektara na više lokacija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin