Član Zelenih se izvinio što je na Konferenciju o klimi došao avionom

Zvaničnik partije Zelenih iz Engleske izvinio se danas što je na Konferenciju Ujedinjenih nacija o klimi (COP26) u Glazgovu došao avionom.
Član Zelenih se izvinio što je na Konferenciju o klimi došao avionom
Foto: Pixabay
Predsednik Gradskog veća Brajtona i Houva, Felim Mek Kafeti doputovao je avionom iz Londona do Glazgova u Škotskoj kako bi na Konferenciji održao govor.

On je novinarima rekao da je odluka da do Glazgova leti bila veliki promašaj koji se kosi sa principima koje zastupa, zbog čega duguje izvinjenje.

On je u subotu prisustvovao velikom protestu sa kog su demonstranti svetskim liderima uputili poziv da pod hitno sprovedu politike za smanjenje emisije ugljenika.
 
Brajton je od Glazgova udaljen 740 kilometara i potrebno je oko šest sati putovanja vozom.
  • Djuri

    09.11.2021 19:15
    Ma ajde
    Trebao je doci na magarcu ,kakvi fanatici.Ionako to forsiraju korporacije kako bi vise porezovali manje i ukinuli konkurenciju.Kakva ekologija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin