VIDEO: Neobična božićna reklama u kojoj se Deda Mraz zaljubljuje u muškarca

Božićna reklama norveške poštanske službe Posten izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi je već nazivaju reklamom godine.
Reklama prikazuje rađanje ljubavi između Harija i Deda Mraza. Reklama je napravljena povodom 50 godina dekriminalizacije homoseksualnosti u Norveškoj. 
Naziv reklame je "When Harry met Santa", odnosno "Kad je Hari sreo Deda Mraza", što je asocijacija na popularni film "Kad je Harry sreo Sally". Priča prati njihov prvi susret, kad muškarac slučajno zatekne Deda kako mu ostavlja poklone, a zatim i kako ga svake godine nestrpljivo čeka kako bi ga ponovo video. 
Par se sve više zbližava tokom kratkih božićnih susreta svake godine, a u jednom trenutku se vidi i kako Hari plače nakon što Deda Mraz ode uz rečenicu: "Nedostajaćeš mi." Sledeće godine piše pismo Dedu Mrazu uz poruku: "All I Want for Christmas is You", odnosno "Sve što želim za Božić si ti".
 
Sledeća scena prikazuje Harija kako čeka Deda uz kamin kad odjednom čuje zvono na vratima. Poklone mu dostavlja poštanska služba Posten. Pri povratku u dnevni boravak zatiče Deda Mraza koji mu govori "Pa, dogovorio sam pomoć ove godine... da mogu biti s tobom", nakon čega pada i poljubac.
 
"2022. Norveška obeležava 50 godina kako možemo voleti koga želimo", vidi se poruka na kraju reklame.
 
  • Trt

    30.11.2021 11:06
    Lizači kašika se nakostrešili.
  • Ana

    26.11.2021 18:24
    Kome su istopolni odnosi prirodni i urođeni neka se time bave između svoja 4 zida. Povezivati to sa Deda Mrazom je udar na najmladje i formiranje njihovog mišljenja o takvim odnosima kao normalnim.
  • Bilja

    26.11.2021 09:36
    Fuj
    Fuj,fuj,fuj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin