Berluskoni: Duboko sam razočaran ponašanjem Vladimira Putina

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da je "duboko razočaran i tužan zbog ponašanja" ruskog predsednika Vladimira Putina, s kojim je nekada bio blizak.
"Ne mogu i ne želim da sakrijem da sam duboko razočaran ponašanjem Vladimira Putina, koji je preuzeo veoma ozbiljnu odgovornost pred celim svetom", rekao je Berluskoni na skupu svoje stranke "Napred Italijo" (Forza Italia), koja je deo široke koalicije koja podržava vladu koju predvodi Mario Dragi.

Berluskoni (85) koji je tri puta bio premijer od 1994. do 2011. godine, rekao je da je Putina poznavao pre 20 godina i da mu je delovao kao "kao demokrata i čovek mira".

Dok je bio na vlasti, Berluskoni je održavao prijateljske veze sa ruskim predsednikom, čak ga je pozvao na godišnji odmor u svoju luksuznu vilu na Sardiniji.
 
"Rusija na može da negira svoju odgovornost jer je suočena sa užasnim masakrom u Buči i drugim mestima, koju su istinski ratni zločini", dodao je italijanski milijarder.
  • Za

    10.04.2022 06:34
    Pa stvarno
    Sve tacno. Bas tako. Komentar takvog Berluskonija deluje da je dat oprezno i blago, jos i najdobronamerniji i prilicno istinit! Sta je Putin docekao, a sa njim i Rusija!
    Sve izgleda - kao da je Putin zatrovan, "uduvan" nekim ili necijim semenom esencijalnog zla! Kada je to moglo da se desi?
  • Bunga-bunga

    10.04.2022 00:21
    Znači sada čekamo da Palma krene da kritikuje Putina ...
    Gde je on?
  • Pa stvarno

    09.04.2022 22:38
    Šta o Putinu govori to da ga kritikuje bunga bunga bivši incidentni učesnik međunarodne diplomatije?
    Sa kojim je bio prijatelj.
    I još je u pravu.

    Pa dno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin