Mekdonalds obelodanio izgled novog logoa za ruske objekte - dva pomfrita i burger?

U Moskvi je danas obelodanjen novi logo "ruskog Mekdonaldsa", uoči otvaranja lanca brzih restorana po preuzimanju "Mekdonaldsovog" poslovanja u Rusiji, koje je zakazano za nedelju 12. jun.

Otvaranje "ruskog Mekdonaldsa" planirano je tako da se poklopi sa Danom Rusije, a održaće se na istoj lokaciji na Puškinovom trgu u Moskvi gde je "Mekdonalds" prvi put otvoren 1990. godine.

Novi logo predstavlja stilizovani hamburger sa dva pomfrita, a ime budućeg lanca brzih restorana koji će zameniti "Mekdonalds" još nije obelodanjeno.

Poslovanje "Mekdonaldsa" u Rusiji preuzeo je krajem maja Aleksandar Govor, biznismen i vlasnik lanca od 25 restorana u Sibiru.
 
Iako nije poznato koliko je Govor platio "Mekdonaldsu", zna se da je preuzeo 850 njegovih restorana širom Rusije, uz obavezu da zadrži 62.000 zaposlenih u naredne dve godine, kao i da nastavi sa ispunjavanjem ugovornih obaveza prema dobavljačima, zakupodavcima i komunalnim preduzećima.
 
Tokom 2021. godine "Mekdonalds" je u Rusiji ostvario promet vredan dve milijarde dolara, piše "Gardijan".
  • Mr M

    10.06.2022 20:56
    @Beki
    Jeste vi mrzitelji svi tupavi:
    "kao i da nastavi sa ispunjavanjem ugovornih obaveza prema dobavljačima" ista hrana ce se sluziti
  • Beki

    10.06.2022 18:50
    Hvala Bogu da ste se resili tog otrova od hrane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.