FOTO: Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, autorke Jovanke Krstić, u okviru foto-konkursa "Naša najlepša Srbija".
FOTO: Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju
Foto: Pixabay (ilustracija)

"Poštovani sugrađani, još jednom ste na najlepši način pokazali koliko volite Srbiju, jer je na foto konkurs pristiglo više od 6.500 vaših fotografija! Iako postaje sve teže odabrati sliku nedelje, nagrada je u tome što i na ovaj način možemo da 'proputujemo' kroz sve naše krajeve", napisao je Vučić.

"Ove nedelje, pobedila je fotografija Jovanke Krstić, na kojoj je kanjon Drine otkrio svoju nestvarnu lepotu", naveo je.

 
"Fotografije koje nam stižu prikazuju brojna lica naše lepotice: stigli smo da zavirimo u njene stare vajate, netaknute proplanke i potoke, da uživamo u izlascima sunca na visoravnima i da se divimo smirajima dana iza ponosnih planinskih vrhova", napisao je  Vučić.
  • Stohadin

    20.06.2022 04:36
    Slikaj te se
    Sve fotke su njegovo umetničko delo sa putestštvenija po serbijici majčici
  • Monter

    19.06.2022 15:48
    Sad čekamo da lokalni fotograf iz epsa osvoji orden…naravno i orden od naših para kao sto mu placamo i za službena kola foto opremu i dron. Srmdija do dna!
  • Bogdan

    19.06.2022 15:13
    "Svevišnji" diktator odlučuje i zato ćuti tamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".