Avio-kompanija stavila jednogodišnje dete na odvojen let od roditelja

Avio-kompanija "Kvantas" uništila je odmor mladog australijskog bračnog para kada je njihovu jednogodišnju ćerku htela da odvoji od njih i stavi je na drugi let.
Avio-kompanija stavila jednogodišnje dete na odvojen let od roditelja
Foto: Pixabay
Kompanija je posle toga odbijala da prihvati odgovornost za grešku.
Stefani i Endrju Brejem putovali su Evropom kada ih je "Kvantas" obavestio da je promenjen termin njihovog povratnog leta. Međutim, kada su proverili novi termin, videli su da je njihova ćerkica smeštena na odvojeni let.
Brejemovi su onda morali da provedu 20 časova čekajući da im neko iz "Kvantasa" odgovori na poziv, a kada se to konačno dogodilo iz kompanije su odbili da preuzmu odgovornost za grešku.
 
"Rekli su nam da nije bilo nikakve greške jer su joj rezervisali kartu. Od početka su odbijali bilo kakvu odgovornost. To vam je 'Kvantas'", rekla je Stefani Brejem za australijski jutarnji program Tudej.
 
"Tokom 24 sata, proveli smo 20 sati, 47 minuta i 13 sekundi telefonirajući. Obavili 55 odvojenih poziva kada su konačno pristali da nas sve troje zajedno stave na novi povratni let", dodala je Stefani.
 
Da čitava situacija bude još gora, novi let koji su im zakazali bio je 12 dana kasnije od prvobitno planiranog datuma za povratak.
 
Brejemovi su u tom trenutku bili u Rimu, pa su morali da se snađu za smeštaj i plate skup aranžman u italijanskoj prestonici.
 
Tek nakon šest dodatnih noći u Rimu, neko iz "Kvantasa" ih je ponovo kontaktirao.
 
"Ponudili su nam kompenzaciju od 200 australijskih dolara za smeštaj po dodatnoj noći, ali to pokriva tek deo troškova koje imamo", ističe Endrju.
 
U kasnijem saopštenju Dejli mejlu Australija, "Kvantas" se "duboko izvinio" porodici Brejem, objašnjavajući da je zbog administrativne greške njihovo dete stavljeno na odvojeni let.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin