Možete da kupite zaplenjena vozila: Mini čoper za 14.000 dinara, kvad za 24.000, u ponudi i kamion

Carina će, na e-licitaciji trajno oduzetih vozila, sledeće nedelje osim automobila, na prodaju ponuditi i kamion, prikolicu, ali i kvadove i motocikl, tačnije - mini čoper.
Kvadovi se na prodaju nude po početnoj ceni od 24.000 dinara, odnosno 14.000 dinara, dok je startna cena za licitiranje mini čopera postavljena na 14.000 dinara. 
Sva tri vozila se, kao uglavnom i ostala ponuđena na carinskim licitacijama, kupuju po sistemu "viđeno-kupljeno", bez garancije i prava na reklamacije.
Vozila su, navodi se - upotrebljavana i neispitana.
 
 
"Registracija je uslovljena pravilnikom o ispitivanju vozila i uverenja Agencije za bezbednost saobraćaja", napomenula je Uprava carina.
 
Carinarnice Vršac i Kragujevac organizovaće 14. i 15. decembra internet prodaje trajno oduzetih vozila, za koje zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.
 
U ponudi Carinarnice Vršac, čija će e-licitacija biti održana 14. decembra od 12 do 14 časova je šest putničkih automobila, po jedno teretno, terensko i priključno vozilo, dva kvadricikla i dva motocikla.
 
Razgledanje vozila zakazano je za 8. decembar u terminu od 10 do 11 časova na adresi Pavliški put levo bb. Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 10. decembar 2022. do ponoći.
 
Carinarnica Kragujevac će internet prodaju 10 putničkih i dva teretna vozila održati 15. decembra od 9 do 15 časova.
 
"Razgledanje vozila zakazano je za 9. decembar 2022. godine od 9 do 12 časova u skladišnom prostoru Carinarnice Kragujevac, Dragobraća bb, a svi zainteresovani uplatu neophodne kaucije za učešće mogu da izvrše najkasnije do 11. decembra 2022. godine do 24 časa", navela je Uprava carina.
  • O čemu

    10.12.2022 11:24
    O čemu ljudi u ovim komentarima pričaju? Kakve nesreće? Ko plače za čim? Nije ga izvršitelj zaplenio, nego carina. Neko je probao da prošvera tu robu upreko granice, a nije ispunio potrebne uslove, i zato je oduzeto. Automobile ne švercuju samohrani roditelji na socijali. Nisam nikada licitirao na carini, ali ne mogu osuđivati ljude koji to rade. A ostali, "dont mix grandmothers and frogs".
  • G. L

    10.12.2022 09:32
    @Vojkan
    Vi ste verovatno Zelenas,koji zivi od takvih,rabota? Da ste cestit covek,nebi pisali nebuloze! Zato nam je ovako,kako je u ovoj Smrdiji! Daleko bilo,takve stvari kupovati! Ako nemozes od svog rada,zaraditi i priustiti neki "luksuz" tesko od tudjeg da se ovajdis! Na kraju,uvak platis preskupo! Hvala!
  • Vojkan

    09.12.2022 16:27
    @M
    Kada neko pametan pokuša da utaji dažbine koje mi budale plaćamo, to je nesreća, a ne kada ga stigne pravda zbog toga. Nesreća je i kada propagirate zastrašivanje od strane tih kojima je s pravom oduzet bespravni posed.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin