Preminuo Adam Rič, nekadašnja dečija zvezda Holivuda

Adam Rič, koji je glumio u velikom hitu "Osam je dovoljno", preminuo je u 55. godini, saznaje TMZ.

Član porodice rekao je za TMZ da je Adam preminuo u svom domu u Los Anđelesu u subotu. On nije hteo da otkrije uzrok smrti, ali je izvor iz policije kazao da nema ničeg sumnjivog.

Adam je u popularnoj seriji "Osam je dovoljno" glumio najmlađeg sina Nikolasa Bredforda. Serija se emitovala od 1977-1981. godine.

Glumio je i u Brodu ljubavi iz 1979, kao i u Čuvarima plaže (1993).
 
Na list VH1 100 najvećih dečijih zvezda, našao se na 73. mestu.
 
Iz šou biznisa se povukao 1980-ih jer mu se, kako je tada rekao, ne dopadaju svetla reflektora ni bilo šta što je u vezi sa slavnim ličnostima.
 
Bio je zavisnik od narkotika, što je 1991. rezultiralo njegovim hapšenjem, nakon što je razbio izlog apoteke u pokušaju da se dokopa lekova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin