Slučajno pregazila i ubila lopova koji je pokušao da ukrade katalizator s njenog vozila

Policija Los Anđelesa ja saopšila kako je žena slučajno pregazila muškarca dok je pokušavao da skine katalizator sa njenog vozila u Palmdejlu, severno od Los Anđelesa.
Žena je zaspala u SUV-u na parkingu, a probudio ju je zvuk testerisanja ispod nje. Odeljenje šerifa okruga Los Anđeles kaže da je upalila svoj kamionet i izašla sa parking mesta kada je osetila udarac. Odmah je pozvala 911 i povređeni lopov je prevezen u bolnicu gde je proglašen mrtvim.
"Žrtva je upalila svoje vozilo, ubacila ga u rikverc, čula udarac i zaustavila vozilo, a zatim je videla da se ispod automobila nalazi osumnjičeni koga je pregazio njen automobil", rekao je Hugo Rejnaga, pomoćnik šerifa okruga Los Anđeles.
Privedeno je još troje osumnjičenih, muškarac i dve žene, koji su se nalazili u automobilu parkiranom pored kamioneta.
 
Krađe katalizatora porasle su za više od 1.200 odsto poslednjih godina zbog plemenitih metala od kojih su napravljeni, podaci su američke Nacionalne kancelarije za osiguranje.
 
  • Realista

    19.02.2023 19:49
    piromanka garant
    Samo mi nije jasno zašto je gospođa upalila svoje vozilo? Mogla se i sama povrediti. Da li je to vozilo kasnije u potpunosti izgorelo ili...?
  • Mihailo

    19.02.2023 19:43
    Šta ti je uređena država...
    Privatna svojina=svetinja, "žrtva" je gospođa koja je usmrtila lopova iz nehata, a lopov je....pa lopov, nazovimo to pravim imenom!
  • Cubi

    19.02.2023 19:00
    Gospodjetina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin