Glumica Barbara Sukova u Beogradu: Pomozite mi da nađem Biljanu i Zoricu

Najveća zvezda ovogodišnjeg FEST-a, nemačka glumica Barbara Sukova, danas je u Beogradu predstavila film "Dalilend" u kojem tumači Galu, suprugu i muzu umetnika nadrealiste Salvadora Dalija.
Glumica Barbara Sukova u Beogradu: Pomozite mi da nađem Biljanu i Zoricu
Foto: FoNet (Zoran Mrđa)
Iako je prvi put na FEST-u, Barbara Sukova nije prvi put i u Beogradu. 
Kako prenosi N1, ona je novinarima ispričala i kako je još 1963. godine boravila u Jugoslaviji sa roditeljima, kao tinejdžerka.
Tom prilikom posetila je i Ohrid i tamo upoznala dve devojčice, Zoricu i Biljanu.
 
Te godine je u školi prikupljala pomoć za nastradale u zemljotresu u Skoplju, a Zorica i Biljana su joj, u znak zahvalnosti, poslale poslužavnik sa šoljicama za kafu.
 
"Čuvala sam ga i svuda nosila sa sobom. Njh dve su sada kao ja, u srednjim sedamdesetim. Volela bih da ih ponovo vidim. Pošto nisam na društvenim mrežama, možda biste mogli da mi pomognete da ih pronađem", zamolila je i pokazala fotografiju devojčica iz tog vremena.
 
Večeras će joj na FEST-u biti uručen i počasni Beogradski pobednik za celokupan doprinos filmskoj umetnosti.
  • stara mimi

    27.02.2023 00:40
    Od srca ti želim da ih pronađeš! Prekrasno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin