Vratio se kući dve godine nakon što je proglašen mrtvim

Čovek koji je "preminuo" od korone u bolnici u Gudžaratu u Indiji vratio se kući nakon dve godine. Porodica je tada saznala da je živ.
Vratio se kući dve godine nakon što je proglašen mrtvim
Foto: Pixabay
Jedan muškarac (30) iz Madja Pradeša u Indiji vratio se kući iz Ahmedabada u Gudžaratu nakon dve godine. 
U drugom talasu od koronavirusa Kamleš Patidar je proglašen mrtvim u okrugu Dar u Madja Pradešu. Nakon navodne smrti, njegovo telo nije predato njegovoj porodici.
U međuvremenu, Kamleš je šokirao članove porodice kada je nakon dve godine pokucao na vrata doma.
 
Muškarac je nakon povratka ispričao članovima porodice da je tokom tog razdoblja bio u zatočeništvu bande u Ahmedabadu i da su mu svaki drugi dan davali opojna sredstva.
 
Ceo slučaj je prijavljen policiji i okružne vlasti su pokrenule istragu.
 
Nadležni u policijskoj stanici rekao je da je muškarac, koji se 2021. godine zarazio koronom, primljen u bolnicu i da su lekari proglasili njegovu smrt, a šta se tačno događalo nakon toga, pokazaće istraga. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin