Ženu pčele izbole 75 puta: Ovo su saveti kako da se ponašate ako vas napadne roj

Roj pčela napao je ženu dok je učestvovala na porodičnom fotografisanju u Arizoni.
Ženu pčele izbole 75 puta: Ovo su saveti kako da se ponašate ako vas napadne roj
Foto: Pixabay
Brzom reakcijom uspela je da spasi decu od uboda, zatvoriviši ih u automobil. 
Zadobila je 75 uboda, prenosi RTS, pozivajući se na ABC news. Vatrogasci su na Fejsbuku objavili savete za sve koji se nađu u takvoj situaciji.
Majka je spasila decu tako što ih je smestila u automobil, što je dovelo do toga da je ona preuzela najveći deo uboda, napisali su vatrogasci na Fejsbuku.
 
"Njena brza reakcija spasila je decu od uboda", saopštila je Vatrogasna i medicinska uprava Arizone, dodajući da je ona prevezena u bolnicu sa više od 75 uboda, ali da se oporavila.
 
Vatrogasci su koristili penu kako bi umirili pčele, a dali su i savete javnosti kako da se ponašaju ako ih pčele napadnu:
 
"Trčite po pravoj liniji, pokrijte lice i idite u sklonište. Nikada nemojte ulaziti u vodu ili pokušavati da se borite sa pčelama", napisali su oni.
  • Slaviša

    03.05.2023 13:17
    Majo,Majo ose ne ostavljaju žaoke u telu !!!
  • Maja

    03.05.2023 09:34
    Pčelica
    Pre dve godine, me je ubilo više od 200osa,ne šalim se. Pravac kupatilo, tuširanje. Vadila sam oko nedelju dana žaoke iz tela. Crvenilo, svrab. Tuširanje svaki čas. Nisam išla kod lekara. Za srećan ishod, mogu zahvaliti, ocu. Koji me je savetovao, kad sam bila mala da kad me ujede pčela je zdravo. Ipak, ne savetujem, ovaj način lečenja.
  • Lošmi

    02.05.2023 18:37
    Ako si brži
    Ako si brži od pčele trči pravolinijski a ako nisi, nema ti spasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin