Pomogao patkicama da pređu put, pa poginuo

Muškarac iz Kalifornije poginuo je nakon što je na njega naleteo automobil, a dok je pomogao porodici patkica da pređu kolovoz, javila je lokalna policija, prenosi CNN.
Pomogao patkicama da pređu put, pa poginuo
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kejsi Rivara (41) napustio je svoje vozilo i pomogao patkama da pređu put pre nego što ga je udario vozač tinejdžer u Roklinu, oko 40 km severoistočno od Sakramenta, saopštila je policija.
Jedna svedokinja, Samer Piterson, rekla je za CBS News da su njena deca svedočila sudaru.
"Govorili su: To je tako slatko. To je tako lepo od njega. A onda ga je odjednom udario automobil", prepričala je šta se dogodilo.
 
Na mestu sudara ljudi su ostavili cveće i gumene patke.
 
Policijska uprava Roklina rekla je da niko nije uhapšen i da je incident još pod istragom.
 
Malo je verovatno da će se vozač tinejdžer suočiti s kaznenom prijavom, rekao je kapetan policije u Roklinu Skot Horiljo za NBC News.
 

Teme

patke
  • Slava mu

    23.05.2023 14:46
    Retki su takvi među ljudima.
  • zezate se...

    23.05.2023 08:44
    super
    Neko izadje iz kola u naseljenom mestu, upali sva cetiri, i neki klinac ga ubiej i nikom nista, a nije Srbija u pitanju? mislim da nece to bas tako proci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.