FOTO: Dodik ugostio Orbana na svom imanju kod Laktaša

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ugostio je na svom imanju kod Laktaša premijera Mađarske Viktora Orbana.
Dodik je objavio fotografije kako on i Orban obilaze voćnjak predsednika RS.
 

"S članovima porodice, saradnicima i prijateljima danas sam ugostio predsednika vlade Mađarske Viktora Orbana. Na druženju sam mu zahvalio na poštovanju koje je svojom posetom ukazao Republici Srpskoj“, objavio je Dodik na Tviteru.

Tokom zvanične posete BiH, Orban je prvo boravio u Sarajevu, a potom je juče sa saradnicima stigao u Banjaluku, gde je potpisana Zajednička izjava o saradnji RS i Vlade Mađarske.
 
  • Zorro

    24.06.2023 08:04
    Orban uziva ogroman Respekt od gastarbajtera u Njemackoj. Turci, marokanci i sve ostale drzave bivsog osmanskog carstva Za orbana kazu da je jedni politicar eu Koji ima m.uda.lp
  • Baba

    24.06.2023 07:46
    Bruka
    A jadni Vucic, siroma' ko narod u Srbiji, nikad nije svog prijatelja Orbana ugostio onako, domacinski, a sad ga nije ni docekao, podmetnuo mu Brnabica!!!!
  • Pravda za

    24.06.2023 06:49
    Davida
    Da li se levitira i nad Laktasima i nad tom srecom i bericetom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin