VIDEO: Pokušao automobilom da prođe kroz drvo staro 2.500 godina, pa ga oštetio

Vozač Nissan Armade, koji je precenio gabarite svog automobila, odlučio je da prođe kroz pukotinu u stablu starom više od 2.500 godina u NP Redvud u Kaliforniji.
Očekivano, gabaritni SUV se zaglavio, ali vozača to nije obeshrabrilo. Nastavio je da vozi i na kraju uspešno izašao iz ovog tesnog prirodnog tunela. I dok su ga drugi u čudu gledali, vozač se nagradio aplauzom. 
Vozilo je na kraju minimalno oštećeno. Isto važi i za stablo koje je dobilo još jedan ožiljak. 
 
Inače, ovo drvo sekvoje nosi ime "Svetište", a nalazi se u privatnom vlasništvu. Jedno je od tri sekvoje u tom području s pukotinom dovoljno velikom da se kroz nju može proći. Doduše, ovako velikim vozilom. 
 
Nakon objave videa mnogi su reagovali negativnim komentarima na račun bahatog vozača. 
 
Drugi su pak konkretniji i pozivaju policiju da ga propisno kazni. Takođe, mnogi mu savetuju da kupi vozilo manje od kuće ako misli njime da vozi ovakvim predelima i prolazima. 
  • need for speed

    11.07.2023 12:58
    Balašević
    O kako glupih ljudi ima,
    i ovaj svet je ispunjen njima...
  • Aleksej

    11.07.2023 08:59
    Xexe
    Pa nije precenio, valjda, nego potcenio. :)
  • preracunao se

    11.07.2023 08:45
    pobrkao metre i ince

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin