Preminuo pevač benda Smash Mouth

Stiv Harvel, pevač benda Smash Mouth, preminuo je u 56. godini.
Menadžer benda je ranije saopštio da se Harvel nalazi u završnoj fazi otkazivanja jetre i da prima palijativnu negu u svom domu, prenosi BBC.
U izjavi za Rolling Stone i CNN, menažer Robert Hejs je rekao da je pevač umro okružen porodicom i prijateljima.
Bend Smash Mouth je tokom devedestih i dvehiljaditih objavio niz hitova, poput "All Star", "Walkin’ on the Sun" i "I’m a Believer".
 
 
Stiv Harvel se 2021. povukao iz benda zbog zdravstvenih problema. Borio se sa alkoholizmom, a 2013. su mu dijagnostikovani srčani problemi, a potom i neurološko stanje koje je uticalo na njegovo pamćenje i govor.
 
Konačna odluka o napuštanju benda je usledila nakon što se na nastupu u Njujorku pojavio pijan, kada je omalovažavao i vikao na publiku.
 
  • Radmilovac

    04.09.2023 21:50
    alkohol kao jednosmerna ulica
  • BORIS

    04.09.2023 20:52
    SM
    Žao mi je što to čujem.
    Bili su ono pozitiva od benda.
    Pošivaj u miru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin