VIDEO Informer: Vučićević nije šmrkao kokain tokom prenosa

U obračunu na društvenim mrežama, tabloid "Informer" negira da je njegov glavni urednik Dragan J. Vučićević konzumirao kokain tokom televizijskog prenosa.
Kako prenosi Vreme, tekst je odgovor na snimke koji su se u sredu pojavili na društvenim mrežama. 
Na njima se vidi glavni urednik "Informera" kako se tokom jutarnjeg programa kratko naginje ka stolu, zaklanjajući šakom nos i usta.
 
 
Na snimku se nije moglo videti šta tačno Vučićević radi, a na društvenim mrežama pojavili su se komentari da se radi o konzumiranju kokaina.
Na snimku bolje rezolucije, koji je objavio "Informer", na stolu se vidi crni aparat za koji se navodi da je u pitanju veza sa režijom.
 
"Na snimku se jasno vidi mikrofon koji služi za komunikaciju i upravo to je razlog zbog kojeg se Dragan J. Vučićević sagao ka stolu", piše list.
 
 
U tekstu se optužuju "đilasovci" da su "brže bolje potrčali da napadnu Vučićevića i proglase ga narkomanom".
 
Dragan J. Vučićević nedavno je bio jedan od predvodnika tabloidne kampanje protiv poslanika Đorđa Miketića, kad je njegov privatni snimak isplivao u javnost.
  • Fantom iz opere

    05.01.2024 08:05
    Sve i da je nije
    Ne znam za ostale, al ja ovom (ne mogu reći čoveku) ni da kaže dobar dan ne verujem. Znate, vaška svrbi i kad je iskoreniš.
  • Ivan

    05.01.2024 06:31
    .
    Par pitanja!
    -Otkud RTS-ov uređaj u Informeru, koji se vidi da je skinut sa nekog postolja?
    -Može li neko stručan u elektroniku da objasni kako taj uređaj funkcioniše, a nije povezan kabelom?
  • Па

    05.01.2024 06:08
    Стварно је тако изгледало. Вади сноркел-вуче-брише.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin