VIDEO Novi Bajdenov predizborni spot: Nisam mlad, ali...

U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džozef Bajden objavio je novi spot.
U spotu, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, spominje i svoje godine.
"Vidite, ja nisam mlad momak. To nije nikakva tajna. Ali, evo o čemu se radi: Ja razumem kako da se stvari urade za američki narod. Vodio sam zemlju kroz kovid krizu. Danas imamo najjaču ekonomiju na svetu", poručio je Bajden (81).
 
Spot od 60 sekundi emitovaće se na lokalnim i kablovskim televizijama u kritičnim državama: Arizona, Džordžija, Mičigen, Severna Karolina, Nevada, Pensilvanija i Viskonsin.
  • @Gavril

    12.03.2024 10:24
    Možeš li mi otkriti koliko se plaća za ovo širenje američke propagande, koje je radno vreme i gde se prijavljuje? Hvala.
  • Realno

    10.03.2024 17:36
    Nekada je Centralni komitet SSSR-a bio predmet opšte sprdnje jer su imali prosek godina oko 80. Danas takva gerontokratija vlada u SAD.
  • Robot

    10.03.2024 12:15
    Ček
    Jel sam ja lud ili se svi prave normalni. Imaju izlapelog starca na čelu najjače države sveta. Sad će opet da ga kandiduju. I garant i "izaberu".

    Pred nosom vam mlate i pokazuju koliko su silni i koliko je ta predednička figura samo pusta marioneta. Samo što ne kažu evo stavićemo plišanu igračku i opet će sve biti isto.

    Koje lutkarsko pozorište majko moja mila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin