Počeo novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Prvo izvlačenje 11. maja

Prijava za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2024" počela je danas, a nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.
Prema podacima sa sajta Poreske uprave, do 14 časova poslato je 223.200 računa.
 
Pet javnih izvlačenja biće održano od 11. maja do 8. juna, u emisiji koja će biti emitovana uživo na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova.
Umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi" koja je dostupna u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama.
 
U igri učestvuju računi ne stariji od 1. januara 2024, bez obzira na vrednost.
Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja - unosom u aplikaciju, svaki račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr), dobija se i još jedan, dodatni kod.
 
Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.
 
U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana.
 
Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.
 
Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.
 
Šta je potrebno za učešće u nagradnoj igri
 
Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog.
 
Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.
 
Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.
 
Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga primera radi za članove svoje porodice što će olakšati starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.
 
Ukoliko aplikacija zahteva ažuriranje, potrebno je pronaći je u Google Play, Apple ili Huawei prodavnici i kliknuti na dugme "Ažuriranje" (Update).
  • Zoran

    09.04.2024 09:04
    Ja hocu stan u Kragujevcu ,meni u Beogradu ne treba .Kad dobijem stan vi mi pronadjite u KG.
  • Milica

    08.04.2024 23:12
    Da li moze neko da objasni svrhu ovoga, sa obzirom na kolicinu podataka koje ova aplikacija dobija? Za sta se koriste podaci? Ovo je ogromna baza podataka.
  • Miodrag

    08.04.2024 21:56
    Samo stanovi ... Dokle više ???
    Dajte za nagrade svašta nešto a ne samo stanovi !!!
    Ja neću stan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin