VIDEO: Najveće tajno groblje starih automobila na svetu puni se već 50 godina

Negde u bespućima američke savezne države Montana nalazi se tajno groblje puno starinskih vozila, od kojih su neka stara gotovo čitav vek.
VIDEO: Najveće tajno groblje starih automobila na svetu puni se već 50 godina
Foto: Screenshot (Youtube/Lambvinskis Garage)
Mesto je prepuno klasičnih Fordova, Plymoutha, Cadillaca, čak i Rolls-Roycea. Među njima su i neki stari školski autobusi. 
 
Automobili se već 50 godina gomilaju na groblju i dok jedni služe kao delovi, drugi služe kao filmski rekviziti, a većina jednostavno čeka neka bolja vremena ili svoj gorki kraj na travnjaku.
Spomenuto groblje svojom kamerom ovekovečio je dvojac pod Jutjub profilom Lambvinski's Garage. Tim je odradio 10-satnu vožnju od Vašingtona do Montane kako bi se lično uverio u tragove koje su dobili. Njihovo putovanje nije bilo uzaludno.
Usred planinskog dela Montane naišli su na hiljade napuštenih vozila, jer se groblje prostire na više od 100 hektara. Iako su automobili na ovom mestu počeli da se gomilaju pre 50 godina, neki od njih su puno stariji.
 
Vlasnici ovog mesta dopustili su snimanje pod uslovom da se ne objavi tačna lokacija.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin