VIDEO: Baka rizikovala unukov život da bi joj spasao mačku

Mnogi vlasnici izjaviće da svoje ljubimce vole najviše na svetu i da bi za njih dali baš sve. Međutim, koliko god ta ljubav bila velika, sigurni smo da većina vlasnika ne bi ugrozila život deteta radi sigurnosti ljubimca.
VIDEO: Baka rizikovala unukov život da bi joj spasao mačku
Foto: Pixabay (ilustracija)
Iako stavljanje dečjeg života na kocku zbog mačke zvuči suludo i strašno, takav scenario odigrao se u Kini.
 
Starica i njen unuk Hao Hao zapali su za oko prolazniku koji je snimio ceo prizor. Zbog mačke koja je pobegla na komšijin balkon, starica je užetom "osigurala" unuka starog sedam godina i spustila ga preko balkona, a u svemu je pomogao i dečakov ujak. Sedmogodišnjak je na svu sreću prošao bez povreda.
 
Video je vrlo brzo postao viralan, a oglasile su se i lokalne vlasti, čija je portparolka naglasila kako detetu nije ništa i kako su njegovi roditelji za vreme incidenta bili na poslu. Dečakova baka rekla je kako u trenutku spuštanja nije osećala da je on u bilo kakvoj opasnosti, ali je priznala da ju je preplavio strah kada je pogledala snimak. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom