Neki od najbizarnijih razloga zbog kojih su prizemljeni avioni

Gotovo svakodnevno se dešava da se neki avion prevremeno prizemlji zbog neprimerenog ponašanja nekog od putnika.
Neki od najbizarnijih razloga zbog kojih su prizemljeni avioni
Foto: Pixabay
Evo nekih najluđih slučajeva...
 
- Policija je morala da pretraži prtljag putnika aviona avio-prevoznika Vest džet, koji je prinudno sleteo u Saskatun, zato što je misteriozno nestao megafon koji u vanrednim situacijama koriste stjuardese. Ispostavilo se da je krivac 29-godišnji Džejk Majkl Pjasentini, koji je policiji priznao da je popio "koju čašicu više". Zbog krađe je morao da plati kaznu od 4.100 dolara.
 
- Glumac Alek Boldvin izbačen je iz aviona kompanije Amerikan erlajns 2011. nakon što je navodno odbio da prestane da igra igru. Boldvin je navodno počeo da urla na stjuardese kada su ga zamolile da isključi sve električne uređaje, zbog poletanja. Nakon kraće rasprave morao je da ode pre poletanja aviona.
 
- Pevač grupe "Green Day" Bili Džo Armstrong nosio je pantalone spuštene do pola zadnjice, zbog čega su mu stjuardese Sautvest erlajnsa zabranile da uđe u avion. Avio-prevoznik se kasnije izvinio i ponudio novu rezervaciju.
 
- Amerikanka Niki Gezli putovala je avionom Frontier erlajnsa od Denvera do Memfisa, noseći sina u "kengur" nosiljci za bebe. Stjuardese su joj rekle da beba ne sme biti u tom položaju tokom leta i da mora biti u majčinom krilu. Iako je prvobitno pristala da ih posluša, kasnije je rekla jednoj od stjuardesa: "Naravno da ću vas poslušati, učiniću sve što kažete, jer ste vi kraljica ovog aviona". Stjuardesa je to shvatila kao uvredu, pa je putnica izbačena s leta.
 
- Putnica je odlučila da iskoristi činjenicu da je niko u avionu ne može ignorisati, kako bi šest sati pevala pesme Vitni Hjuston. Ipak, pilot je na pola puta tokom hita "I will always love you" odlučio da prizemlji avion i raspevanu putnicu ostavi u Kanzas Sitiju.
 
- Jedan 27-godišnji Francuz izbačen je iz aviona koji je leteo iz Pariza ka Dalasu, zato što su stjuardese procenile da suviše neprijatno miriše. Navodno mu je sugerisano da se istušira. Putnik je kasnije rekao da se zapravo preterano naparfemisao i tužio je Amerikan erlajns.
  • Gustav

    09.01.2019 08:43
    Hmm,..
    Sve američki slučajevi... u leglu "istinitih" informacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.