Sajamski nastup DDOR osiguranja sa prepoznatljivim sloganom: Ove godine putuješ sigurno

DDOR osiguranje je i ove godine aktivan učesnik Međunarodnog Sajma turizma koji će u Beogradu biti održan od 21. do 24. februara.

Potrebno je samo da dođete na štand DDOR osiguranja, fotografišete se u foto kabini i na DDOR-ovoj Facebook stranici prikupite što više lajkova za Vašu fotografiju.

Promotivni štand DDOR osiguranja i ove godine će bite prepoznatljiv po prijatnom i neobičnom ambijentu, koji podseća na hol aerodroma gde se preuzima prtljag. U toku ovog sajma ćemo edukovati građane o zdravstvenoj preventivi, o tome šta je važno da ponesu u svojoj putnoj apoteci.

Svakodnevno ćemo raznim aktivnostima ukazivati i na to zašto je važno imati polisu putnog zdravstvenog osiguranja, ali i na mogućnost da se pored osnovnih rizika, građani mogu osigurati i od dopunskih rizika: od otkaza putovanja i gubitka prtljaga. Posetioci našeg štanda biće u prilici da pogledaju i interesantne putopise iz Italije, a za sve smo pripremili i brojna iznenađenja - put u Toskanu za dvoje, kofer za putovanje i druge interesantne poklone.

Međunarodni sajam turizma, najveća turističko-privredna manifestacija u regionu iz godine u godinu beleži rast - po broju zemalja učesnica, broju izlagača i posetilaca, poslovnim i prodatim aranžmanima i tako potvrđuje svoju lidersku poziciju na sajamskom tržištu.

DDOR osiguranje - Ove godine putuješ sigurno!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja