FOTO: Dizni otkrio detalje o tematskom parku "Ratovi zvezda"

"Diznijevi" zvaničnici objavili su nove detalje o tome kako će izgledati nedavno najavljeni tematski park "Ratova zvezda" na Floridi.
"Ratovi zvezda: Galaktički zvezdani brod" izgledaće kao dvodnevno putovanje koje će uvući posetioce u potpuno zaseban svet. Jedino što će, umesto putovanja na visokim talasima, posetioci imati osećaj da su lansirani sa parkinga ispred "Volt Dizni Vorlda" na Floridi u svemirskom brodu milione milja iznad Zemlje.
 
Kada se ukrcaju u svemirski brod, posetioci će postati deo priče u koju su uključeni drugi putnici, članovi posade i glumci obučeni u kostim Čubake ili vojnika Imperije.
 
Putnici će uživati u obilasku mosta na svemirskom brodu, gde će im biti objašnjeni navigacioni i odbrambeni sistem.
 
"Na različitim tačkama tokom dvodnevnog putovanja, oni će možda morati da se posluže znanjem koje su prikupili na svemirskom brodu", rekla kreativna direktorka "Volt Dizni imadžineringa" En Morou Džonson tokom prezentacije koja nije bila otvorena za snimanje i fotografisanje. "Na brodu su likovi od kojih ćete mnoge možda sresti prvi put. U galaksiji je opasno vreme i morate da budete oprezni kada birate s kim ulazite u savez jer je vaš izbor bitan. Od vašeg izbora zavisi kako će se vaša priča razvijati", objasnila je Džonson.
 
Prozori soba hotela u kojem će posetioci biti smešteni neće gledati na sunce Floride i drveće palme, već na ekran koji prikazuje blistava svetla zvezda na beskrajnoj tami svemira.
 
 
Datum otvaranja još nije saopšten, niti su ustanovljene cene, ali s obzirom da jednodnevni boravak u Magičnom kraljevstvu košta 125 dolara bez taksi, AP procenjuje da ovo iskustvo neće biti jeftino.
 
Detalji o hotelu su otkriveni u trenutku kada se "Volt dizni vorld" sprema da u četvrtak otvori tematski park "Ratova zvezda" u parku Diznijevih studija u Holivudu.
 
Skoro identičan park otvoren je ovog leta u Diznilendu u Kaliforniji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.