VIDEO: Otvorila izlaz za slučaj nužde da se avion malo provetri

Let koji je trebalo da saobraća iz Vuhana do Landžoua odložen je na nešto duže od sat vremena nakon što je putnica otvorila prozor koji se inače koristi za izlaz u nuždi jer je, kako je kasnije rekla policiji, želela "malo vazduha".
VIDEO: Otvorila izlaz za slučaj nužde da se avion malo provetri
Foto: Pixabay
Stjuardese su nakon ukrcavanja podsetile putnike da ne diraju brave na vratima za nuždu osim ako je u pitanju vanredna situacija. Nastavile su da objašnjavaju putnicima ostala pravila kojih se moraju pridržavati u toku leta, kada je jedna od putnica odlučila da otvori vrata za slučaj nužde "jer joj je trebalo svežeg vazduha".
 
Uskoro je odvedena na ispitivanje u policijsku stanicu, a uprava aerodroma odložila je let. 
 
Ovo nije prvi put da su aerodromski radnici imali problema sa putnicima. Ranije ove godine je u nekoliko navrata uhapšeno nekoliko osoba koje su bacale novčiće u avion, objašnjavajući da to rade za sreću.
 
Otvaranje izlaznih vrata za nuždu kažnjivo je sa do nekoliko hiljada dolara, te u nekim zemljama i sa nekoliko dana pritvora.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.