Zagreb dobija Muzej mamurluka

Zagreb će 1. decembra dobiti Muzej mamurluka.
Zagreb dobija Muzej mamurluka
Foto: Pixabay (ilustracija)
Pokretači ga opisuju kao "nezaboravno mesto zaboravljivih događaja". Ovo je projekat grupe studenata koncipiran kao pijani povratak kući, krenuvši od gradskih ulica, usputnih šumaraka pa sve do dolaska kući gde se ujutro budite mamurni.
 
Jedan od pokretača rekao je kako je ideja nastala tokom večernjeg izlaska kada je društvo s kojim je sedeo za stolom počelo da prepričava svoje doživljaje pod uticajem alkohola. Kroz smeh i zabavu došli su na ideju da otvore muzej u kojem će sve te priče naći svoje mesto.
 
Muzej će imati četiri prostorije, oslikane zidove i svaka priča će imati predmet koji je obeležava. Priče će biti napisane na hrvatskom, ali i engleskom jeziku. 
 
Cena karte će biti četiri evra, a za studente uz ličnu kartu tri evra.
  • Mare

    27.11.2019 10:07
    dokon pop...
    nisu ni napravili vec odredili cenu karata... slicno kao bg metro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.