Nove mere u avionima Emirejtsa: Slobodna sedišta među putnicima i zabrana ručnog prtljaga

Avio-kompanija Emirejts iz Dubaija ostavljaće slobodna sedišta između putnika ili porodica i neće dozvoliti ručni prtljag na letovima, kako bi smanjila mogućnost širenja virusa korona.
Nove mere u avionima Emirejtsa: Slobodna sedišta među putnicima i zabrana ručnog prtljaga
Foto: Pixabay
Sedišta su raspoređena tako da uvek bude slobodnih mesta između putnika, odnosno oko porodica, kako bi se poštovale mere socijalne distance, navodi se u saopštenju kompanije koje prenosi Blumberg.
 
Kompanija Emirejts, koja je obustavila većinu svojih putničkih letova, postepeno ponovo uspostavlja sve linije, a počela je i da testira putnike pre letova iz Dubaija.
 
Prema novim pravilima, svo kabinsko i osoblje na zemlji, uključujući i bording službenike, imaće zaštitnu opremu, koja uključuje jednokratne mantile preko uniformi i zaštitne vizire, maske i rukavice.
 
Časopisi i drugi štampani materijali su privremeno nedostupni, a ono što će od ručnog prtljaga biti dozvoljeno u avionu su laptop, ručna tašna, kofer i oprema za bebe. Sav drugi ručni prtljag moraće da se čekira sa ostalim prtljagom, a putnici će morati da nose maske i rukavice tokom leta i po izlasku iz aviona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja