Er Srbija odložila početak redovnog putničkog saobraćaja za 15. jun

Kompanija Er Srbija objavila je da će sa planiranog 1. juna odložiti na 15. jun početak obavljanja redovnog putničkog saobraćaja, imajući u vidu preporuku Evropske komisije o produžavanju privremenog ograničenja.
Er Srbija odložila početak redovnog putničkog saobraćaja za 15. jun
Foto: 021.rs
Kako je istovremeno reč o zemljama u kojima se nalazi veliki broj destinacija Er Srbije, srpski nacionalni avio-prevoznik prinuđen je da odloži pokretanje redovnog putničkog saobraćaja u okviru najavljenog reda letenja, navedeno je u današnjem saopštenju.
 
S druge strane, obnavljanje avio-saobraćaja do ograničenog broja destinacija (London Hitrou, Frankfurt, Cirih i Beč), koje je najavljeno za period od ponedeljka, 18. maja, biće realizovano. Letovi do ovih destinacija biće obavljani u nešto manjem obimu, nego što je prvobitno planirano.
 
Iz Er Srbije su naveli da istovremeno pažljivo prate moguće ponovno otvaranje regiona i biće spremni da se fokusiraju i na regionalne letove.
 
"Naša flota i naši zaposleni u potpunosti su spremni da odmah počnu sa obavljanjem redovnog putničkog saobraćaja. Međutim, sam početak saobraćaja i njegov obim ne zavise samo od nas, već i od odluka i smernica domaćih, stranih i međunarodnih tela i organa nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od izmena ograničenja u putovanjima u zemljama do kojih letimo", rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.
 
Sve potrebne informacije, kao i ažurirani red letenja, biće dostupni na airserbia.com.
  • dragan perković

    15.05.2020 19:46
    A
    Za sve u EU nema putovanja u i van EU sa trećim zemljama do15 juna.
  • Lilla

    13.05.2020 19:45
    /
    Moj brat, koji je kupio kartu za Cirih pre dva dana za 18.maj, upravo je dobio mail da je let otkazan, a na njihovom sajtu sledeci datum leta za Cirih je 04. juna i karta je skuplja za 18.000 dinara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.