VIDEO: Prvi pozlaćeni hotel na svetu biće u Vijetnamu

"Hanoi Golden Lake hotel" je nazvan jedinstvenim iz zaista specifičnog razloga.
Prema navodima, ova građevina sa 25 spratova pokrivena je s 5.000 kvadratnih metara pozlaćene keramike, što ga čini prvim pozlaćenim hotelom na svetu.
 
Smešten u Ba Dinh distriktu Hanoja, na obali Giang Vo jezera, hotelsko-stambeni kompleks nastaje kao delo Hoa Binh grupe, i prema planovima, sve bi trebalo da bude gotovo do kraja ove godine. 
 
Golden Lake hotel dobio je enterijer koji savršeno odgovara njegovom eksterijeru, sa komadima nameštaja s pozlatom, 400 luksuznih soba, krovnim bazenom.
 
Hotelom će upravljati američka "Wyndham Hotel" grupa. Cena kvadratnog metra u stambenom delu ovog kompleksa je 6.500 dolara, dok će jedno noćenje u hotelskom delu koštati oko 250 dolara u najpristupačnijim jedinicama.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja