Korona ponovo zatvara Diznilend u Hongkongu

Zabavni park u Diznilendu u Hongkongu biće privremeno zatvoren, nakon što su vlasti uvele zabranu javnih okupljanja više od četvoro ljudi.
Korona ponovo zatvara Diznilend u Hongkongu
Foto: Pixabay
Iz Diznilenda javljaju da će zabavni park u sredu biti zatvoren na neodređeno vreme, a da će hoteli u sklopu kompleksa nastaviti da rade pod izmenjenim uslovima.
 
Diznilend u Hongkongu je zatvoren u januaru zbog pandemije virusa korona, da bi prošlog meseca, nakon smanjenja broja obolelih, zabavni park ponovo nastavio sa radom.
 
Vlasti u Hongkongu juče su najavile nove mere u cilju zaštite od virusa korona, usled straha od pojave trećeg talasa epidemije.
 
Prema poslednjim podacima, u gradu je od početka pandemije virus korona potvrđen kod 1.522 ljudi, dok je osam osoba preminulo od posledica Covid-19.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.