VIDEO: Izbačena iz aviona jer nije htela da stavi zaštitnu masku

Snimak koji se pojavio na Tiktoku prikazuje trenutak u kom je čitav avion aplaudirao i radovao se jer je žena koja je odbila da stavi masku uklonjena s leta.
VIDEO: Izbačena iz aviona jer nije htela da stavi zaštitnu masku
Foto: Pixabay
Video koji je snimio putnik Džordan Slejd prikazuje trenutak kad je žena izbačena s leta Amerikan erlajns iz Ohaja u Severnu Karolinu 19. jula. Žena je ignorisala smernice leta, u kojima se navodi da svi koji žele da lete moraju da nose masku. Tvrdila je da ne može da je stavi zbog zdravstvenog stanja.
 
Džordan kaže kako je žena napravila scenu već na ulazu u avion, gde je tražila da se ukrca prva. Dodao je kako joj se jedna putnica suprotstavila kad je odbila da stavi masku, nakon čega je usledila svađa žene sa stjuardesama.
 
Amerikan erlajns od svih putnika traži da nose maske, osim dece do dve godine, kako bi se sprečilo širenje virusa korona.
 
  • Marija

    29.07.2020 21:00
    U hotelu Putnik na Kopaoniku niko od kelnera ne nosi masku i niko od gostiju. Prosto mi je neprijatno sto je nosim.
  • Lila

    26.07.2020 10:06
    Ima i u nas
    I u avionima AirSerbia i Lufthanse ima putnika koji skidaju maske. Mnogi u]u sa maskom, posle spuste. Opomenu ih i opet ništa. Neki se i šetaju avionom bez maske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja