Grčka se sprema da u maju otvori turističku sezonu

Ljudi koji su vakcinisani protiv koronavirusa, imaju antitela ili negativan test moći će na leto da putuju u Grčku, rekao je grčki ministar turizma Hari Teokaris.
Grčka se sprema da u maju otvori turističku sezonu
Foto: Pixabay
Ministar turizma Hari Teokaris je istakao da Grčka planira da sredinom maja otvori turističku sezonu.
 
"Grčka ima spreman kompletan protokol za leto 2021. godine. Turisti će biti dobrodošli ako su pre putovanja vakcinisani, ako imaju antitela ili imaju negativan test. Svi turisti će biti podvrgnuti nasumičnom testiranju", objasnio je Teokaris govoreći iz Atine za berlinski Sajam turizma.
  • ...

    10.03.2021 05:53
    Bez Srba, naravno.
  • Turista

    09.03.2021 19:03
    Ta nema od toga ništa
    Ma kakvi...
    Nema o'tog ništa, kad vam kažem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.