Turska niskotarifna kompanija uvodi letove iz Beograda za Antaliju

Avio-kompanija Anadolu džet, niskotarifna podružnica Turkiš erlajnsa, uvešće četiri leta nedeljno između Antalije i Beograda tokom predstojeće letnje sezone.
Turska niskotarifna kompanija uvodi letove iz Beograda za Antaliju
Foto: 021.rs
Letovi će se obavljati svakog utorka, srede, subote i nedelje, počevši od 3. jula.
 
Anadulu džet je ranije najavio uvođenje šest novih ruta u regionu, a očekuje se da će još ruta biti uvedeno narednih nedelja.
  • jaky

    27.03.2021 07:29
    žašto
    ne uvedu od početka sezone ako se aranžmani prodaju već od maja, a ne tek od 3-eg jula?! do tad nas dere ova naša očajna AirSrbija, em preskupa, em usluga očajna! Sramno!
  • Vlada

    26.03.2021 12:48
    A sa Ceneja, kad krece?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.