Rafting centar Drina-Tara: U junu i julu četiri dana pun pansion samo 95 evra

Najbolja letnja destinacija za rafting i aktivni odmor nalazi se na obali reke u Republici Srpskoj, na samo 18 kilometara od Foče.
Upravo sada je pravo vreme da posetite Rafting centar Drina-Tara i ostvarite neverovatne popuste.
 
Provedite četiri dana u punom pansionu u najudobnijem odmaralištu u Evropi za samo 95 evra i napravite uspomene zbog kojih ćete se sigurno vratiti u Rafting centar Drina-Tara.
 
Rafting avanture u kanjonu reke Tare svi pamte po odličnom provodu, domaćoj trpezi, udobnom smeštaju, svežini reke, prijatnoj atmosferi, adrenalinskoj avanturi i drugim aktivnostima poput vožnje kvadova, hikingu, ali i po jahanju konja na Zelengori.
 
 
Rafting centar Drina-Tara uvek izlazi u susret svojim gostima, a ovog puta pripremljen je odličan paket za rafting i odmor u kampu, koji se nalazi na samoj obali reke, ušuškan na granici dva nacionalna parka - Sutjeska i Durmitor, od nedelje do petka. 
 
Četvorodnevni rafting aranžman 95 evra
 
Ovaj aranžman obuhvata tri noćenja u standardnim bungalovima sa ukupno osam ukusnih obroka (pun pansion), kao i dan ispunjen adrenalinskom rafting Tara avanturom i uživanjem u brzacima prelepe reke Tare. Drugi dan je osmišljen kao dan za odmor na samoj obali reke, uz rekreativne aktivnosti u kampu ili šetnje u prirodi.
 
U večernjim satima odmarajte u Rafting centru Drina-Tara, na terasama iznad reke i uživajte u atmosferi najudobnijeg odmarališta u regionu, ali i šire.
 
 
O hrani nije potrebno puno govoriti - dovoljno je reći da domaćice Rafting centra Drina-Tara s puno ljubavi i pažnje pripremaju trpezu na tradicionalni, gotovo zaboravljen način. Tu su domaći sirevi, kajmak, vruća jagnjetina ispod sača, pršut, krompir, pite, riba, uštipci i sve ostalo što ulepšava svaki odmor. Ovaj odmor je svojevrsna savršena kombinacija aktivnog odmora i hedonističkog uživanja u prirodi, uz tradicionalne specijalitete ovog podneblja.
 
Aktivno provedite odmor istražujući netaknute predele kanjona Tare. Spuštajući se ovom brzom, ali dobroćudnom rekom, savladaćete tehnike veslanja uz pomoć iskusnih vodiča Rafting centra Drina-Tara, a uživaćete u nepreglednom zelenilu i bistroj vodi. Rafting Tarom je avantura koja se dugo pamti i kojoj se mnogi vraćaju svakog proleća i leta.
 
 
Oprobajte se u jahanju i iskoristite novu ponudu -  jahanje konja u Nacionalnom parku Sutjeska na planini Zelengori i obilazak glečerskih jezera.
 
Detaljnije o celokupnoj ponudi Rafting centra Drina-Tara saznajte OVDE
 
Sve informacije možete da dobijete na broju telefona +381644201956.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Er Srbija ponovo leti za Pulu

Er Srbija je najavila da će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.