Rafting centar Drina-Tara: U junu i julu četiri dana pun pansion samo 95 evra

Najbolja letnja destinacija za rafting i aktivni odmor nalazi se na obali reke u Republici Srpskoj, na samo 18 kilometara od Foče.
Upravo sada je pravo vreme da posetite Rafting centar Drina-Tara i ostvarite neverovatne popuste.
 
Provedite četiri dana u punom pansionu u najudobnijem odmaralištu u Evropi za samo 95 evra i napravite uspomene zbog kojih ćete se sigurno vratiti u Rafting centar Drina-Tara.
 
Rafting avanture u kanjonu reke Tare svi pamte po odličnom provodu, domaćoj trpezi, udobnom smeštaju, svežini reke, prijatnoj atmosferi, adrenalinskoj avanturi i drugim aktivnostima poput vožnje kvadova, hikingu, ali i po jahanju konja na Zelengori.
 
 
Rafting centar Drina-Tara uvek izlazi u susret svojim gostima, a ovog puta pripremljen je odličan paket za rafting i odmor u kampu, koji se nalazi na samoj obali reke, ušuškan na granici dva nacionalna parka - Sutjeska i Durmitor, od nedelje do petka. 
 
Četvorodnevni rafting aranžman 95 evra
 
Ovaj aranžman obuhvata tri noćenja u standardnim bungalovima sa ukupno osam ukusnih obroka (pun pansion), kao i dan ispunjen adrenalinskom rafting Tara avanturom i uživanjem u brzacima prelepe reke Tare. Drugi dan je osmišljen kao dan za odmor na samoj obali reke, uz rekreativne aktivnosti u kampu ili šetnje u prirodi.
 
U večernjim satima odmarajte u Rafting centru Drina-Tara, na terasama iznad reke i uživajte u atmosferi najudobnijeg odmarališta u regionu, ali i šire.
 
 
O hrani nije potrebno puno govoriti - dovoljno je reći da domaćice Rafting centra Drina-Tara s puno ljubavi i pažnje pripremaju trpezu na tradicionalni, gotovo zaboravljen način. Tu su domaći sirevi, kajmak, vruća jagnjetina ispod sača, pršut, krompir, pite, riba, uštipci i sve ostalo što ulepšava svaki odmor. Ovaj odmor je svojevrsna savršena kombinacija aktivnog odmora i hedonističkog uživanja u prirodi, uz tradicionalne specijalitete ovog podneblja.
 
Aktivno provedite odmor istražujući netaknute predele kanjona Tare. Spuštajući se ovom brzom, ali dobroćudnom rekom, savladaćete tehnike veslanja uz pomoć iskusnih vodiča Rafting centra Drina-Tara, a uživaćete u nepreglednom zelenilu i bistroj vodi. Rafting Tarom je avantura koja se dugo pamti i kojoj se mnogi vraćaju svakog proleća i leta.
 
 
Oprobajte se u jahanju i iskoristite novu ponudu -  jahanje konja u Nacionalnom parku Sutjeska na planini Zelengori i obilazak glečerskih jezera.
 
Detaljnije o celokupnoj ponudi Rafting centra Drina-Tara saznajte OVDE
 
Sve informacije možete da dobijete na broju telefona +381644201956.

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.