"Dizni svet" na Floridi dozvolio vakcinisanima da ne nose maske

Zabavni park "Dizni Svet" u Orlandu, na Floridi, saopštio je da nošenje maski za lice za potpuno vakcinisane neće više biti obaveza posetilaca tog kompleksa.
"Dizni svet" na Floridi dozvolio vakcinisanima da ne nose maske
Foto: Pixabay
Time se, kako navodi Rojters, preokreće mera uvedena sredinom 2021. godine, ali da bi gosti koji nisu potpuno vakcinisani, kako je saopšteno, trebalo da nose maske na svim zatvorenim lokacijama.
Ublažavanje kovid propisa vezano za nošenje maski dolazi nakon što su kompanije "Universal Orlando Resort" i operater krstarenja "Norwegian Cruise Line Holdings" takođe odlučili da maske budu opcione za posetioce.
Mnoge velike američke kompanije, među kojima su "Goldman Saks" i "JP Morgan Čejs", učinili su takođe maske opcionim za svoje radnike, iako je američki predsednik Džozef Bajden izjavio prošle nedelje da je potpuno ukidanje "verovatno prerano".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja