VIDE0: Tik iznad glava turista u Grčkoj - ekstremno nisko sletanje aviona

Jedna od najvećih turističkih atrakcija na Skijatosu jeste posmatranje i fotografisanje sletanja aviona na međunarodni aerodrom Aleksandros Papadijamantis.
Pre nekoliko dana je zabeleženo sletanje aviona kompanije Viz er, koje je verovatno postavilo novi rekord.
Impresivno sletanje erbasa A321 iznenadilo je brojne posmatrače u Grčkoj, kad je sleteo ekstremno nisko iznad njihovih glava na aerodrom.
Sa samo nekoliko metara iznad njihovih glava, avion se uspešno spustio na aerodrom.
 
Ovaj prizor je možda i rekord, tvrdi ekipa iz GreatFlyera na Jutjubu.
 
Aerodrom na Skijatosu ima veoma kratku pistu, jer se nalazi na ostrvu, pa piloti neretko moraju avione da spuštaju mnogo ranije, a kako neki jutjuberi komentarišu, avioni sleću ovako nisko kako ne bi pregrejali kočnice aviona, već iskoristili celu dužinu piste.
 
  • Električar

    17.08.2022 05:56
    Mogli su i na pisti da ga sačekaju.
  • lily

    16.08.2022 14:14
    e jutjubera sam cekao da me prosvetli. prevrcu jedne te iste price a somovi se pecaju....

    prvo, avioni primarno koriste reverse trust pa tek onda kocnice, a i ne mogu se pregrejati jer su karbonske... al bitni su pregledi
  • Aleks

    15.08.2022 18:02
    Budale...nije se jednom desilo da neko pogine u radoznaloj publici! Svako normalan ovde treba da legne na zemlju, ako nije uspeo da se skloni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.