Er Srbija počinje kampanju: Promo-cene za putovanja po Evropi, Americi i u regionu

Kompanija Er Srbija pripremila je akciju tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte po cenama od 39 do 69 evra po smeru, za više od 40 destinacija u regionu, Evropi i Americi, saopšteno je danas.

Promotivne avio-karte biće u prodaji od 19. septembra do 2. oktobra, a odnosiće se na putovanja u periodu od 29. septembra ove godine do 29. marta 2023. godine.

"Nakon perioda smanjenog kretanja, usled pandemije korona virusa, putnici se sve više vraćaju putovanjima. Osluškujući njihove potrebe pripremili smo i ovu ponudu. Verujemo da će snižene cene avio-karata putnicima biti samo jedan od motiva da bolje upoznaju sve atraktivne destinacije do kojih leti Er Srbija", navode u avio-kompaniji.

Avio-karte do Barselone, Atine, Tivta i Podgorice biće dostupne po ceni počev od 39 evra, dok će karte do Rima, Zagreba, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bukurešta, Skoplja, Soluna, Sofije, Tirane, Sarajeva i Ljubljane biti dostupne po ceni, počev od 49 evra.
 
Avio-karte do Salcburga, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake i Barija moći će da se kupe po ceni, počev od 59 evra, dok će početna cena za letove do Valensije, Palma de Majorke, Madrida, Londona, Pariza, Amsterdama, Frankfurta, Berlina i Istanbula iznositi 69 evra.
 
Ovom promo-akcijom obuhvaćen je i Njujork, za koji se karte mogu kupiti po početnoj ceni od 389 evra po smeru.
 
Detaljnije informacije o septembarskoj promotivnoj akciji srpskog nacionalnog avio-prevoznika mogu se pronaći na sajtu Er Srbije www.airserbia.com.
  • Milena

    20.09.2022 10:45
    Šije mi ga Đura...
    I, to će biti akcija koja će da traje samo to kratko vreme, i gotovo... Opet ćemo posle da plaćamo karte basnoslovno, da nam se više isplati da putujemo nekim 'privatnim letom za grupe' nego nacionalnom kompanijom.
  • A

    19.09.2022 15:57
    A nema neke promotivne cene za Moskvu i St Petersburg?
  • Sramota

    19.09.2022 15:27
    Iz Berlina se donedavno mogla kupiti povratna karta za 60-70e, da bi digli na smer 85e nakon sto se EasyJet povukao (nadam se privremeno). Zaista jedna od najbednijih kompanija, sramota me sto nose ime Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.