VIDEO: Turista skočio sa krova zgrade u kanal u Veneciji, gradonačelnik mu poručio da je kreten

Turistu koji je sa krova venecijanske palate skočio u kanal gradonačelnik grada Venecije, grada na listi svetske baštine, opisao je kao "kretena".
VIDEO: Turista skočio sa krova zgrade u kanal u Veneciji, gradonačelnik mu poručio da je kreten
Foto: Pixabay
Mladić, koji je na sebi imao samo bokserice, snimljen je kako skače sa vrha zgrade visoke oko 10 metara. Neposredno pre nego što je skočio, meštani su mu rekli da ne radi to i da ne rizikuje. Čuje se i vrisak neposredno pre skakanja u vodu. Nekoliko trenutaka kasnije izašao je iz kanala, a prijatelj mu je pružio peškir.
Imao je sreće što je izašao nepovređen - neki od kanala Venecije ostali su bez vode poslednjih nedelja kao rezultat ekstremno niske plime.
 
Njegov potez, koji je podeljen na društvenim mrežama, osudio je gradonačelnik Venecije, koji je ogorčen zbog turista koji se skidaju i plivaju u kanalima, ilegalno skijaju na vodi duž Velikog kanala i skaču sa čuvenog mosta Rialto, često pijani.
 
"Trebalo bi da mu daju potvrdu o gluposti i dobar broj udaraca u leđa! Pokušavamo da ga identifikujemo i optužimo, zajedno sa njegovim prijateljem koji je snimio kretena za društvene mreže", napisao je gradonačelnik Luiđi Brunjaro na Tviteru.
 
Skok je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi traže da se mladić identifikuje, da mu se izloži velika novčana kazna i zabrana ulaska u Veneciju.
  • Bio

    26.03.2023 08:37
    Sam pre neki dan
    U Veneciji, igrom slučaja. Nestvarno mesto, ko voli uske prolaze u ulicama, kulturu, avanturu i istoriju, Venecija je grad za preporuku.
    Što se tiče morona sa snimka,moron ostaje moron. Šteta što ga karabinjeri nisu videli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.