Rus se skinuo go na svetoj planini na Baliju i fotografisao - sada ga deportuju

Prošle nedelje društvenim mrežama je počela da kruži fotografija muškarca je spustio pantalone do gležnjeva i pozirao na planini Agung na Baliju koju lokalno stanovništvo smatra svetom.
Rus se skinuo go na svetoj planini na Baliju i fotografisao - sada ga deportuju
Foto: Pixabay
Ruski državljanin, identifikovan samo kao Juri, zbog ovog incidenta će biti deportovan iz Indonezije. Mada se Juri izvinio zbog toga što je uradio, biće mu najmanje šest meseci zabranjen ponovni ulazak u Indoneziju, piše BBC.
Hindusi veruju da je planina Agung, najviša tačka na ostrvu, dom bogova, a lokalni zvaničnik je rekao kako nema opravdanja za ovakvo ponašanje muškarca. 
"Prekršio je norme i nije pokazao poštovanje prema našoj kulturi", rekao je šef Kancelarije za ljudska prava na Baliju Angiat Napitupulu. 
 
"Nema opravdanja za to što sam uradio. Jedini izgovor koji mogu da pružim je moje neznanje", rekao je Juri u snimku koju je objavio na Instagramu. 
 
Rus je kasnije učestvovao u posebnoj ceremoniji čišćenja planine - ritualu koji lokalno stanovništvo često održava nakon takvih incidenata. 
 
Guverner Balija I Vajan Koster najavio je ukidanje dozvola za vize za turiste iz Rusije i Ukrajine, rekavši da su mnogi iz ove dve zemlje pohrlili na Bali usred rata, ali se ne pridržavaju lokalnih propisa. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.