Novi letovi iz Beograda: Er Srbija uvela linije do Marseja i Firence

Er Srbija je saopštila da je uspostavila direktne linije između Beograda i Marseja i Firence, dva puta nedeljno - utorkom i subotom.
Novi letovi iz Beograda: Er Srbija uvela linije do Marseja i Firence
Foto: 021.rs

Kako se navodi u saopštenju, nacionalna avio-kompanija nudi povezanost iz Marseja, preko Beograda, do drugih destinacija.

"Putnici će preko iz Marseja, preko Beograda, moći da idu do drugih destinacija u našoj mreži poput Soluna, Atine, Istanbula, Bukurešta, Sofije, Tirane, Skoplja, Sarajeva, Rima, Malte, Splita, Dubrovnika, Tivta, Podgorice, Beča, Pule, Rijeke, Zadra, Firence, Katanije, Napulja, Palerma i Larnake", navodi se u saopštenju.

Iz Firence, preko Beograda, putnici imaju priliku da putuju do Amsterdama, Stokholma, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Ciriha, Pariza, Beča, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Diseldorfa, Frankfurta, Istanbula i drugih destinacije iz mreže Er Srbije.

  • DžigiBauk

    20.05.2023 17:00
    Novi Sad nema aerodrom
    Da li ce ikada Novi Sad dobiti priliku da napravi : aerodrom, zoo vrt, botanicku bastu, tropikarium ...
    Pa da vec jednom podseca na grad ...
  • Bojana

    20.05.2023 15:49
    Kad ce da uvedu let za Bergamo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.