FOTO Rafting samo za najhrabrije: Drina i Tara pozivaju na najveću adrenalinsku zabavu u regionu

Najveća regionalna rafting avantura je u toku - budite među onima koji neće propustiti adrenalinski doživljaj na vodi, u prirodi i uz obilje izvrsne domaće hrane.

Nova sezona u Rafting centru Drina - Tara zvanično je u toku i pravo je vreme da se opredelite za neki od brojnih paketa u bogatoj ponudi aktivnosti. Drina i Tara su u svom period bujanja i nema boljeg doživljaja od uzbuđenja na talasima.

Svako ko je jednom iskusio rafting na Drini i Tari zna da se ovo putovanje zauvek pamti, a i prepričava. Ukoliko nikada niste bili na raftingu, treba da znate da vas čeka topla dobrodošlica domaćina kampa, ugodan smeštaj u modernim bungalovima, domaća trpeza i, naravno, iskusni vodiči koji će vas voditi kroz "žive" talase.

Drina i Tara reke su koje uvek znaju da oduševe svojom svežinom, živošću i brzinom, naročito u ovom period godine. Idealne su za avanturiste koji se iz godine u godinu vraćaju u Rafting centar Drina - Tara, ali će se odlično prilagoditi i potpuni početnici.
 
 
Bićete smešteni u predivnom kompleksu bungalova na obali reke, okruženi brojnim aktivnostima i mestom za celodnevni (a naročito večernji) provod. Obroci će vas oduševiti - domaćice na stari, tradicionalni način pripremaju svako jelo, od sočne jagnjetine do krompira, a tu su i kajmak, sir, hleb , domaći pršut i slanina, kobasice i kulen, te domaće i sveže povrće. U ponudi su i pažljivo osmišljena jela za one koji su vegetarijanci, vegani ili alergični na gluten.
 
 
Šta vas sve očekuje?
 
U ponudi su brojne aktivnosti koje će vam ispuniti dan. Odaberite jednodnevnu ili višednevnu rafting avanturu, a upotpunite dolazak noćenjima koji će vam omogućiti da iskusite i večernju atmosferu i druženje sa gostima iz svih delova sveta. 
 
Oni koji su za aktivan odmor opredeliće se za vožnju kvadova ili za hiking po prelepoj prirodi Zelengore, na svežem vazduhu. Ukoliko ste više za foto-safari ili e-bajk avanturu, imate i tu opciju u Rafting centru Drina - Tara.
 
 
Kamp je odlično prilagođen za velike grupne posete, ali će uživati i porodice. Posetite grupno Pivsko jezero, kanjon Hrčavku, otiđite na izlet u Sarajevo ili Andrićgrad, a tu je i savršeni Vinski put uz degustacije najboljih vina.
 
Svoje aktivnosti možete da kombinujete kako vam odgovara - snovi se ostvaruju u Rafting centru Drina - Tara.

Posetite Rafting centar Drina - Tara, popričajte sa domaćinima i vodičima i saznajte sve o istoriji raftinga na Drini i Tari. Pogledajte celokupnu ponudu aranžmana OVDE i budite korak bliže svojoj letnjoj avanturi na vodi, u prirodi i uz najbolju trpezu na Balkanu.

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.