Er Srbija najavila: Moguće da dođe do promene tipa aviona, odlaganja ili otkazivanja letova

Kompanija Er Srbija saopštila je da je usled većeg broja nepovoljnih faktora prinuđena da u narednom periodu reorganizuje i optimizuje saobraćaj u svojoj mreži destinaciji.
Kako je najavljeno, zbog toga može doći do promene tipa aviona koji je planiran za let, odlaganja ili otkazivanja pojedinih letova.
Kao nepovoljne faktore, Er Srbija je navela kasniji ulazak u flotu pojedinih aviona koji su bili planirani, kasniji izlazak sa radova nekoliko aviona zbog usporenog lanca snabdevanja rezervnih delova na globalnom nivou, fazno kašnjenje usled velikih problema pojedinih aerodroma sa njihovim ljudstvom, nepovoljne vremenske uslove i gubljenje slotova.
"Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije kontinuirano prilagođavaju saobraćaj postojećim resursima tako da bude što manje odstupanja i da se saobraćaj obavi što je moguće više u skladu sa planiranim redom letenja", navodi se u saopštenju.
 
Er Srbija preduzima sve što je u njenoj moći da se saobraćaj normalizuje što je pre moguće i izvinjava se svim putnicima na koje su uticale ili će uticati eventualne promene tipa aviona ili odstupanja od planiranog reda letenja.   
 
O eventualnim promenama u redu letenja pojedinih letova, putnici sa tih letova biće blagovremeno obavešteni i-mejlom ili SMS porukama, odnosno preko svojih putničkih agenata, ukoliko su karte kupili od njih, navela je Er Srbija. 
  • Direktore,

    26.06.2023 19:41
    Plan i analiza? Nema?
    Sektor Plan i analiza im ostao na zimovanju pa nisu uspeli da predvide i isplaniraju sve okolnosti ili je i kod njih tamo zaposlen kadar koji ne ume ali su dobri u sakupljanju glasova, što je izgleda najbitnije.
    A putnici? Putnici ništa, sede i čekaju, mrmljaju sebi i bradu i to sve prođe..
  • V

    22.06.2023 13:11
    U prevodu:natrpali smo mnogo više letova nego što možemo da realizujemo.
  • Dragan

    19.06.2023 13:19
    Ah
    Zaposlite stručnjake koje predviđaju ne ppvoljne faktore,kontrolišu avione a ne da gledaju porniće na radnom mestu-google vodič za Srbiju.Znamo šta "radite".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja