Sveti Stefan još nije otvoren, mogući samo turistički obilasci

Hotelsko-turistički kompleks Sveti Stefan ni nakon dve godine još nije otvoren, iako je iz Vlade i Morskog dobra najavljeno da će početi da radi ovog leta.
Sveti Stefan još nije otvoren, mogući samo turistički obilasci
Foto: Pixabay
Za sada je jedino omogućen turistički obilazak, a iz nadležnog ministarstva kažu da nisu nadležni za otvaranje hotela.
Sa predstavnicima Amana, koji upravlja hotelom, TVCG nije uspela da stupi u kontakt, prenosi portal RTCG.
"Kao Ministarstvo nemamo pristup trenutnim informacijama o otvaranju hotela. Adriatik Propertis je vodeća kompanija koja upravlja turističkim projektima u Crnoj Gori, dok je Aman luksuzni hotelski lanac poznat po svetskom renomeu. Oni su nadležni za sve aspekte vezane za Hotel Sveti Stefan, uključujući otvaranje, rad i rezervacije. U ovom slučaju, vlasnici hotela imaju najbolje informacije o planovima i datumima otvaranja", navodi se u saopštenju Ministarstva turizma.
 
Blažo Kažanegra iz Grupe građana "Inicijativa Sveti Stefan" kaže da je čuo iz nekih neformanih izvora da će i ove godine raditi samo hotel Miločer na Kraljevoj plaži, a da Sveti Stefan neće biti otvoren ni ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja