Letnjoj avanturi nije došao kraj: Timski rafting provod ovog septembra po najboljim cenama

Leto još uvek nije gotovo - a svoju dozu adrenalinske avanture na vodi najbolje ćete zadovoljiti na predivnoj Drini i Tari.

Iskoristite prijatnije septembarsko vreme i oprobajte se u brojnim izazovima koje nudi Rafting Centar Drina - Tara, u netaknutoj prirodi Foče.

Septembar je idealan period za timska druženja i pripremu za nove radne izazove. Godinama unazad na stotine kompanija odlučuje se da svoje timove odvede upravo na rafting, a prva pomisao upravo im je najstariji rafting klub u BiH.

Odlično vreme, živa muzika, avantura na reci, udoban smeštaj, kao i najukusnija domaća hrana koju ćete probati samo su deo šarma Rafting Centra Drina - Tara. Dođite sa kolegama i u timovima testirajte sposobnosti na vodi - a oni koji nemaju iskustva ne moraju da brinu jer su na spustu u svakom trenutku uz goste prijatni domaćini. 
 
 
Hiking na Zelengori, uzbudljiva vožnja kvadova, foto-safari, izleti i druge aktivnosti čekaju vas u paketu za provod celog kolektiva. Probudite u sebi avanturistu koji uživa u prirodi i svežem vazduhu, a budite sigurni da će vas put ponovo navesti u Rafting Centar Drina - Tara - možda već na sledećem timskom okupljanju ili porodičnoj avanturi.
 
Septembar je idealan i za porodične posete. Deca će uživati u kampu u kojem su smešteni udobni bungalovi i tereni za različite aktivnosti, a naročito će uživati u neverovatnoj trpezi koju pripremaju vredne domaćice.
 
 
Tu su: domaći kajmak, vruća jagnjetina uz krompir na starinski način, sveže povrće, umesen hleb koji se pekao do savršenstva, ali i domaći pršut, slanina, kulen, sir i druge đakonije o kojima ćete razmišljati i kad se vratite kući.
 
Boravak u Rafting Centru Drina - Tara je poput boravka kod kuće. Vaši domaćini ulažu veliku energiju da se svi gosti, bilo kompanije, porodice ili grupe prijatelja, osećaju dobro i da ponesu lepe utiske. 
 
 
Najlepši utisci definitivno su sa spusta.
 
 
Drina i Tara su neverovatne tokom sezone, pa svoje posetioce očaraju munjevitošću, ali i smirenošću, koja vam omogućava da dobro "upijete" prirodne lepote oko sebe. 
Paket-aranžmani su najpovoljniji u septembru i upravo za timove i porodice - iskoristite ovu priliku i rezervišite svoj smeštaj u Rafting Centru Drina - Tara već sada OVDE i pripremite se za uživanje na kraju leta.
 
Pogledajte celokupnu ponudu aranžmana OVDE i budite korak bliže svojoj letnjoj avanturi na vodi, u prirodi i uz najbolju trpezu na Balkanu.

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.