VIDEO: Sada možete provesti vikend u Šrekovoj močvari - u blatnjavoj, mahovinom prekrivenoj oazi

Ako vas je oduvek zanimalo kako je to živeti u močvari, sada to možete iskusiti. A ovo je i odlična prilika za fanove Šreka da uživo vide ovaj bajkoviti dom.
Šrekova močvara smeštena je duboko u šumama Škotske visije, a Airbnb je opisuje kao "zdepasto, skrovito mesto prikladno za ogra željnog samoće i prvi put u istoriji i za šačicu njegovih najvećih obožavalaca".
Naime, dok je Šrek odsutan ove Noći veštica, Airbnb poziva zainteresovane na boravak u njegovom domu. 
"Ova blatnjava, mahovinom prekrivena oaza s mutnom vodom savršeno je prijatno mesto za beg od seoskog života i prihvatanje lepote prirode", stoji na stranici.
 
Kako piše Airbnb, tokom boravka u ovoj spektakularnoj osamljenoj močvari možete iskusiti sledeće:
 
- opustiti se u ambijentu "svetla sveće od ušnog voska",
- podignuti noge uz parfe desert,
- razmenjivati priče oko vatre do kasno u noć,
- ujutro uživati u sveže napravljenim vaflama
- i, naravno, uživati u potpunoj privatnosti.
 
Konsijerž će se po dolasku pobrinuti za goste, pokazati im objekat i organizovati obroke. Takođe, treba imati na umu da se kupatilo s WC-om i tušem nalazi van objekta, oko 20 metara od Šrekove močvare. 
 
Smeštaj se može rezervisati na dve noći, od 27. do 29. oktobra. Zahtevi za rezervaciju počinju od 13. oktobra u 19 sati preko Airbnb-ja. Gosti su sami odgovorni za organizaciju putovanja.
 
Uz ovu ponudu, Airbnb će dati jednokratnu donaciju dobrotvornoj organizaciji "HopScotch Children's Charity", koja najugroženijoj deci u Škotskoj omogućuje dinamična putovanja. 

Teme

Šrek
  • Andrija Šrek

    01.10.2023 16:00
    !!
    Dođite !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja