Er Srbija od sledeće godine menja numeraciju nekih letova: Svi putnici će biti obavešteni

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija od 31. marta 2024. godine promeniće numeraciju pojedinih redovnih letova iz Beograda, saopšteno je iz te kompanije.
Er Srbija od sledeće godine menja numeraciju nekih letova: Svi putnici će biti obavešteni
Foto: 021.rs
"Putnici koji u ovom trenutku već imaju kupljene karte za period putovanja od 31. marta, pa nadalje, biće obavešteni o toj promeni posredstvom mejla ili SMS poruke u zavisnosi od toga koje su kontakt podatke ostavili prilikom rezervacije avio-karata", navedeno je na Instagram nalogu Er Srbije.
Oni koji su avio-karte kupili posredstvom indirektnih kanala prodaje, kao što su turističke agencije, o statusu svojih karata treba da se informišu na prodajnom mestu, gde će dobiti informaciju da li je njihova karta uspešno ažurirana.

Er Srbija moli putnike da pre nego što pozovu kontakt centar te komapnije status svoje rezervacije najpre provere na veb sajtu kompanije u sekciji "Moja rezervacija" ili posredstvom Er Srbija aplikacije.

  • Plaćač poreza

    05.11.2023 06:34
    Vučić obećao svim penzionerima 10% popusta na avio karte :) ahahaha. Pismom da ih obavezno obavesti o ovome jer vrlo često svi naši penzioneri lete avionom ali slabije koriste internet, pa da znaju pre nego što krenu na prekookeanske daleke egzotične destinacije :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Ljudi dolaze u ovaj grad da umru

Neki ostanu samo nekoliko dana, drugi čekaju decenijama, ali mnogi stariji indijski hinduisti mirni su i uvereni da će im hodočašće ka smrti doneti večni mir.