VIDEO Ovako radnici na aerodromu postupaju s invalidskim kolicima

Tiktokom se širi video sa aerodroma Majami koji je postao viralni hit, piše Newsweek.
VIDEO Ovako radnici na aerodromu postupaju s invalidskim kolicima
Foto: Pixabay
Na snimku se vidi kako radnik Ameriken erlajnsa spušta invalidska kolica niz tobogan na pisti dok drugi radnik stoji blizu kraja tobogana.
Invalidska kolica otkotrljala su se s tobogana, prevrnula i pala na tlo, a radnik je nezainteresovano posmatrao prizor pa ih potom prebacio na sanduk za utovar. 
"Ovo je duboko zabrinjavajuće i prikupljamo više detalja kako bismo mogli sve da rešimo s našim timom. Nastavićemo da radimo na poboljšanju našeg rukovanja pomoćnim uređajima. Svesni smo koliko je važno podržati nezavisnost korisnika s invaliditetom osiguravajući pravilnu negu uređaja za kretanje tokom njihovog putovanja s nama", rekli su iz avio-kompanije. 
 
@haez93 Dang, after i saw them do this and laugh with the first two wheelchairs i had to get it on film. That is not what id call “handling with care” for someones mobility device…. #AmericanAirlines #handlewithcare #mobilitydevice #wheelchair ♬ Oh No - Kreepa

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja