Putnik iz Amerike tokom leta ugrizao stjuardesu, avion morao da se vrati u Tokio

Putnik iz Sjedinjenih Država je usred leta ugrizao stjuardesu, zbog čega se let "All Nippon Airways" (ANA), koji je bio na putu za Sijetl, vratio u Tokio, rekao je portparol avio-kompanije.
Putnik iz Amerike tokom leta ugrizao stjuardesu, avion morao da se vrati u Tokio
Foto: Pixabay
Let ANA 118 poleteo je sa tokijskog aerodroma Haneda u 21.47 po lokalnom vremenu, ali nakon sat vremena je došlo do spomenutog incidenta.
Portparol ANA-e je kazao za CNN da je policija odmah nakon sletanja u Japan privela muškog putnika, s tim da nije otkrio njegov identitet.
Portparol je dodao da je stjuardesa zadobila lakše povrede.
 
Ovo nije prvi put da je putnik ugrizao osoblje aviona. Godine 2022. su dvojica putnika dobila pozamašne novčane kazne jer su udarili i ugrizli posadu i druge putnike na odvojenim letovima. Jedan je kažnjen s 81.950, a drugi sa 77.272 dolara. Radi se o dve najveće kazne koje je američka Savezna uprava za vazduhoplovstvo odredila putnicima zbog ponašanja u avionu.
  • Pljuc

    18.01.2024 11:01
    Mora da nije bio vezan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja